13a Jornada Lliga de Barris 23-24

Aquest diumenge dia21 d’abril, s’ha disputat la tretzena jornada de la Lliga de Barris de Vic jugada al camp de futbol de la UE Vic.

Pel que fa als resultats d’equips, a la primera partida han guanyat amb un total de 355 punts i 29 bitlles l’equip del Sant Feliu A. Segons han estat Il·luminats amb 350 punts, i en tercera posició Fusta i Ferro amb 342 punts.

A la segona partida ha quedat en la primera posició Estanyencs A amb 367 punts i 30 bitlles, en segona posició han quedat Gaserans amb 347, i en tercera posició Remei-Habitatges amb 344 punts. En aquesta partida la Montse Serra ha fet un 90. Felicitats!

A la classificació general Remei-Habitatges continua en primera posició amb 442 punts, seguit de Estanyencs A que es posen en la segona plaça amb 431 punts, i en tercer lloc baixa Santa Anna amb 422 punts.

I en la Individual, a la primera posició hi ha una jornada més en Joan Manuel Bravo amb un 76,71% seguit de l’Albert Fugarolas i en Salvador Pedrals.

Diumenge dia 19 de maig es farà al pàrquing de l’Institut Jaume Callís la última jornada de la Lliga de Barris. Després es farà el dinar de final temporada al col·legi de La Sínia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *