Comença la Lliga de Barris 23-24

El passat diumenge dia 15 d’octubre es va encetar una nova edició de la Lliga de Barris de Vic de bitlles catalanes amb la disputa de les dues primeres tirades a la Plaça Major.

Pel que fa als resultats d’equips, a la primera partida han guanyat amb un total de 384 punts i 31 bitlles l’equip de Collsusbitlla. Segons van ser Bitllajuvi amb 359 punts, i en tercera posició van quedar Estanyencs A amb 349 punts.

A la segona partida s’ha imposat Estanyencs A amb 359 punts i 28 bitlles, seguits dels Gaserans amb 351 punts, i en tercera posició ha quedat Collsusbitlla amb 347 punts.

A la classificació general Collsusbitlla i Estanyencs A estan en primera posició amb 40 punts i es diferencien per dues bitlles de diferència, i en tercer lloc estan també empatats a 33 punts i 50 bitlles els Bitllajuvi i Estanyencs B. I en la Individual, a la primera posició trobem la Eli Munts amb un 86% i en Manel Pérez amb 84%, tot i que només han jugat una tirada. El primer jugador amb dues tirades fetes és en Josep Carrillo amb un 81%.

La propera tirada serà el diumenge dia 29 d’octubre al Camp de Futbol de la UE Vic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *