10a Jornada Lliga de Barris 23-24

Aquest diumenge dia 17 de març, s’ha disputat la desena jornada de la Lliga de Barris de Vic jugada al Camp de futbol de la UE Vic. Era la jornada que va quedar suspesa per la pluja del dia 3.

Pel que fa als resultats d’equips, a la primera partida han guanyat amb un total de 383 punts i 33 bitlles l’equip de Fusta i Ferro. Segons han estat Remei-Habitatges amb 365 punts, i en tercera posició Collsusbitlla amb 353 punts.

A la segona partida ha quedat en la primera posició La Muntanyeta amb 373 punts i 31 bitlles, en segona posició han quedat Remei-Habitatges amb 371, i en tercera posició Santa Anna amb 370 punts. En aquesta partida hi ha hagut 3 jugadors que han fet el 90: en Xavier Segalés que ha tornat a repetir, en Pedro Rodríguez i Joan Anfruns. Felicitats!

A la classificació general Remei-Habitatges continua en primera posició amb 380 punts, seguit de Santa Anna que es manté a la segona plaça amb 370 punts, i en tercer lloc es consolida els Estanyencs A amb 354 punts.

I en la Individual, a la primera posició hi ha una jornada més en Joan Manuel Bravo amb un 77,67% seguit de l’Albert Fugarolas i en Salvador Pedrals.

Diumenge que ve hi ha la tirada del Mercat del Ram a la Plaça Major, i la Lliga de Barris no torna fins després de setmana santa. Serà ja el diumenge dia 7 d’abril a la Rambla Tarradellas.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *