11a Jornada Lliga de Barris 23-24

El passat diumenge dia 10 de març, s’ha disputat la onzena jornada de la Lliga de Barris de Vic jugada a Sant Miquel Xic. La jornada 10 que s’havia de fer al camp de futbol va quedar suspesa per la pluja i si tot va bé, es disputarà el diumenge dia 17.

Pel que fa als resultats d’equips, a la primera partida han guanyat amb un total de 347 punts i 27 bitlles l’equip de Fusta i Ferro. Segons han estat Remei-Habitatges amb 339 punts, i en tercera posició Estanyencs A amb 338 punts.

A la segona partida han empatat a la primera posició Fusta i Ferro i Gaserans amb 336 punts i 25 bitlles, i en tercera posició ha quedat Remei-Habitatges amb 335 punts. En aquesta partida en Xavier Segalés ha fet un 90. Felicitats!

A la classificació general Remei-Habitatges es posa en primera posició amb 340 punts, seguit de Santa Anna que baixa a la segona plaça amb 338 punts, i en tercer lloc es consolida els Estanyencs A amb 327 punts.

I en la Individual, a la primera posició hi ha una jornada més en Joan Manuel Bravo amb un 77,63% seguit de l’Albert Fugarolas i en Xavier Segalés.

La propera tirada serà diumenge que ve dia 17 de març al Camp de Futbol en la jornada suspesa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *