4a Jornada Lliga de Barris 22-23

Aquest diumenge dia 20 de novembre s’ha jugat la quarta jornada de la lliga a Sant Miquel Xic. La jornada ha començat amb un bon fred i boira, però per sort ha sortit un bon sol després.

A la primera partida, la setena del total, han guanyat l’equip dels Estanyencs «A» amb 353 punts i 26 bitlles, i l’han seguit el Remei-Habitatges amb 349 punts, i els Bitllajuvi amb 342 punts.

A la segona partida, la vuitena, ha donat la sorpresa l’equip de Les Parres Olost que han fet primers amb 346 punts i 27 bitlles, segons han estat Collsusbitlla amb 338 punts, i en tercera posició els Estanyencs «A» amb 334, els mateixos punts que La Muntanyeta però amb una bitlla menys.

A la general, Collsusbitlla es posa en primera posició amb 134 punts seguit de molt a prop de Els Billajuvi amb 133, i Estanyencs «A» amb 132. Tot molt apretat. I a la classificació Individual manté unes setmanes més líder en Joan Manuel Bravo tot i baixar la mitjana de punts.

La propera jornada serà el diumenge dia 4 de desembre al pàrquing del Jaume Callís, i serà la darrera d’aquest any 2022 de la Lliga de Barris.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *