5a Jornada Lliga de Barris 22-23

El passat diumenge dia 4 de desembre es va disputar la cinquena jornada de la lliga de barris al pàrquing de l’Institut Jaume Callís. El bon temps va acompanyar, fet que va permetre fer les millors puntuacions d’aquesta temporada.

A la primera tirada han guanyat amb un total de 393 punts i 32 bitlles l’equip de Collsusbitlla, el rècord de la temporada de moment. Segons van ser Fusta i Ferro amb 367 punts, i tercers els Estanyencs A amb 354 punts.

A la segona partida, continuant amb unes puntuacions molt altes, els tres primers classificats només es diferencien de 1 punt, molt ajustat. En aquesta ocasió la primera posició ha estat compartida per Santa Anna i Sant Feliu B amb 378 punts i 30 bitlles, i en tercera posició ha estat per Collsusbitlla amb 377 punts i 30 bitlles.

Cal destacar que s’han aconseguit dos 90 en aquesta jornada. Tots dos són de l’equip de Collsusbitlla. En la primera tirada del dia l’ha aconseguit en Quim Tarter, i en la segona la Montse Serra. Moltes felicitats a tots dos!

A la classificació general Collsusbitlla es distancia dels principals rivals amb 174 punts, ja que els segons són Estanyencs A amb 165, i Bitllajuvi també aguanta en tercer lloc amb 160 punts. I en la Individual, amb els bons resultats d’aquesta jornada, la Montse Serra es posa al capdavant de la taula amb una mitja de 75,10% punts.

Fins aquí arriba la Lliga de Barris del 2022, ja que la propera tirada ja serà el diumenge dia 15 de gener al camp de futbol de la UE Vic.

Molt bones festes i Bon Any Nou a tots!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *