7a jornada Lliga de Barris 22-23

El passat diumenge dia 29 de gener es va disputar la primera jornada de l’any, i la sisena jornada de la lliga de barris un altre cop al camp de futbol de la UE Vic. El fred va tornar a ser el protagonista des de bon matí. Sort que amb el sol que feia s’aguantava millor.

Pel que fa als resultats d’equips, a la primera tirada han guanyat amb un total de 361 punts i 28 bitlles l’equip de Collsusbitlla. Segons van ser els Estanyencs A amb 339 punts, i en tercera posició Remei-Habitatges amb 335 punts. I aquí hi va haver un altre 90 d’aquesta temporada, un altre cop en Josep Petitbò ho va aconseguir. Felicitats!

A la segona partida s’ha posat en primera posició l’equip de Remei-Habitatges amb 368 punts i 30 bitlles, seguits de la Muntanyeta amb 351 punts, i en tercera posició ha quedat Santa Anna amb 344 punts.

A la classificació general Collsusbitlla continua en primera posició a distància dels principals rivals amb 251 punts, segons es mantenen els Bitllajuvi amb 225 punts, i en tercer lloc també continuen els Estanyencs A amb 224 punts. I en la Individual, la Montse Serra continua una jornada més al capdavant de la taula amb una mitja de 77,07% de punts.

La propera tirada serà el diumenge dia 5 de febrer a Sant Miquel Xic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *