6a Jornada Lliga de Barris 22-23

El passat diumenge dia 15 de gener es va disputar la primera jornada de l’any, i la sisena jornada de la lliga de barris al camp de futbol de la UE Vic. Tot i el fred que feia de bon matí i que va acompanyar tota la tirada, hi van haver dos jugadors que van fer els 90 punts. Primer ho va fer en Josep Petitbò, i després en Xevi Segalés. Felicitats a tots dos!

Pel que fa als resultats d’equips, a la primera tirada han guanyat amb un total de 374 punts i 31 bitlles l’equip de Collsusbitlla. Segons van ser Remei-Habitatges empatats a 367 punts i només una bitlla més amb Sant Llàtzer.

A la segona partida s’ha posat en primera posició l’equip de Sant Llàtzer amb 365 punts i 30 bitlles seguits de Collsusbitlla amb 354 punts, i en tercera posició ha quedat Rocaguinarda Oristà amb 342 punts.

A la classificació general Collsusbitlla continua en primera posició i es distancia dels principals rivals amb 216 punts, segons són Bitllajuvi que puja una posició amb 192 punts, i en tercer lloc baixen els Estanyencs A amb 188 punts. I en la Individual, la Montse Serra continua al capdavant de la taula amb una mitja de 75,92% de punts.

La propera tirada serà el diumenge dia 29 de gener un altre cop al camp de futbol de la UE Vic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *